login with facebook

Как се правят комикси

Създаването на комикси в сайта е лесно и интуитивно, но все пак да уточним стъпките, които трябва да следвате.
Стъпка 1: Добавяне на фон
Изберете фон от работния панел в дясно на страницата. Това става с един клик на мишката върху избрания фон.

Стъпка 2: Добавяне на картинки
В работния панел в дясно точно под фоновете са картинките. Изборът на картинка става отново с един клик на мишката. Ако кликнете два пъти ще добавите два пъти една и съща картинка.
След това можете да я местите във вашето платно с мишката като кликнете върху избраната картинка и я влачите без да пускате бутона с мишката(т.нар. drag&drop).
За да се откажете от дадена картинка, която вече е на платното просто кликнете два пъти с мишката върху нея.

Стъпка 3: Добавяне на диалог или мисъл
Добавя се също като картинките с един клик на мишката. При добавянето се появява текстова форма под платното - там пишете своя текст и го добавяте с бутона "добави".

Стъпка 4: Запазване на комикса
Когато сте готов със своя комикс натиснете бутона "Готово". Ако предварително сте влезли с Facebook вашия комикс автоматично ще се запише. В противен случай ще Ви подканим да влезете с Facebook след натискане на бутона "Готово". В противен случай комикса няма да бъде записан.
Влизането с Facebook Ви дава възможност да управлявате създадените о Вас комикси - можете да изтривате и да добавяте сцени към всеки Ваш комикс.

Стъпка 5: Добавяне на нова сцена към комикс
Сцена можете да добавяте или веднага след като сте създали предишната или на по-късен етап когато Вие пожелаете. За целта задължително трябва да сте влезли с Facebook.
ekomobili.com